Jacobsen & Svart

Dette er historien om Jacobsen…..
I 2006 startet han som barista hos en kaffebar rangert som en av de beste kaffebarene i verden. Kollegaene var kaffebrennere, erfarene baristi og kaffetradere. Han hadde null peiling på kaffe men ble raskt overbevist over at kaffe kunne være så mye mere etter en cupping. Så ble han introdusert til en Clover maskin…..Et solid beist hvor man kunne skru seg blind på parametere. Det eneste parameteret han kunne stole på var penn, papir og smaksløkene. Møt kaffegründeren Tony Jacobsen som kom hjem igjen og som er levende opptatt av kaffens fremtid, bryggetips, direkte og transparent handel med bønder og distriktstypisk kaffe.
Nå har han startet kaffebrenneriet Jacobsen & Svart i Trondheim.

Under Trondheim Designevent 2014 kommer Tony selv for å håndbrygge kaffe for oss, som Trondheims eneste lokale bryggeri på spesialkaffe, det GLEDES!